I denne opskrift må man prøve/smage sig frem. Det afhænger af hvilke købte kager man bruger, og hvor friske de er. Ved meget friske og svampede kager, skal man passe på med at tilsætte for meget syltetøj og romessens.
Dej:
1 hindbærroulade
1 mazarintærte eller sandkage.
Ca. 3 spsk kakao
Ca. 2 spsk hindbærsyltetøj
1 flaske romessens
Ca. 100 g småkager hakket i små stykker (fx oreos, chokoladekiks eller evt. hjemmebagte småkager, hvis man har nogen liggende)
Overtræksmarcipan:
200 g marcipan
100 g flormelis
25 g glukosesirup (kan udelades, det bliver dog bedst og nemmere at rulle ud med)
Smeltet chokolade til at dyppe enderne i
Kagerne smuldres og blandes med syltetøj, kakao og romessens med en køkkenmaskine eller en elpisker med dejkroge.
Tilsæt de hakkede småkager tilsidst.
Lad dejen hvile i køleskabet imens du ordner marcipanovertræk.
Ingredienserne til marcipanen blandes - evt. på køkkenmaskine, men kan også æltes på køkkenbordet.
Dejen tages ud af køleskabet og rulles til pølser. Marcipanen rulles ud og overtrækkes dejen. De bare ender uden marcipan dyppes i smeltet chokolade.